Warning: preg_match(): Unknown modifier 't' in /home/affarssy/public_html/aktademokrati.se/wp-content/plugins/mobile-website-builder-for-wordpress-by-dudamobile/dudamobile.php on line 603
Programförklaring - Äkta Demokrati

Programförklaring

Äkta Demokrati

Programförklaring

I partiet Äkta Demokrati kan du påverka varje fråga mellan val utan traditionella partier och politiker. Du kan i stället sätta dig in i olika frågor och rösta genom partiet i kommun, landsting, riksdag och EU. Du får full frihet att alltid rösta självständigt i alla sakfrågor. Omröstningsresultatet förmedlas direkt till Äkta Demokratis ledamöter som endast företräder omröstningsresultatet.

 

Äkta Demokrati vill att du ska få mer direktinflytande i sakfrågor genom att:

* Du slipper välja ett partis åsiktspaket fyra år framåt
* Du behöver inte bli besviken om ett traditionellt parti ändrar åsikt i en fråga fast du inte har gjort det. Du kan då istället rösta i Äkta Demokrati omröstning.
* Du kanske ändrat åsikt och behöver inte ångra dig att du röstat på ”fel” parti
* Du kanske tycker att det finns saker som är bra med alla partier. Så du väljer det parti som bäst stämmer överens med dina åsikter och som du har förtroende för. Med Äkta Demokrati behöver du inte välja något annat parti längre. Du bestämmer själv i varje sakfråga.
* Du kan själv skriva förslag till motioner och påverka andra medlemmar i Äkta Demokrati och initiera en omröstning som sedan partiets förtroendevalda för fram i kommun, landsting, riksdag och EU. Med Äkta Demokrati kan du få inflytande direkt i sakfrågor på alla nivåer!
* Du kan rösta i Äkta Demokrati i olika sakfrågor även om du röstat på ett annat parti tidigare. Men röstar du på Äkta Demokrati i valet så får vi fler mandat och då kan vi påverka mera

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.

En tanke om “Programförklaring

  1. Lennart Hedman skriver:

    Äkta Demokrati hälsas välkommet till direktdemokrati-gemenskapen med Hans Jangeby på vår Riksdagsvalsedel.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: